1. Home
  2. Recepten
  3. oosterse mosselen

oosterse mosselen

Door: silleke

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-03-2000

Ingrediënten 10 personen


2 kilo mosselen - 2 teentjes knoflook - slaolie - zout - flink glas witte wijn - 2 el. tausibonen (verkrijgbaar in blikjes bij de toko) - stokbrood



Amuse - warm

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de gesnipperde teentjes knoflook in een ruime pan in een scheutje slaolie. Voeg de gewassen mosselen en wat zout toe. Schep ze om. Voeg de wijn en de tausibonen toe. Laat de mosselen met het deksel op de pan gaar worden, de mosselen zijn dan open. Leg de mosselen (uit hun schelp) op een verwarmd aperitiefbordje en serveer met wat van het kookvocht en stokbrood.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top