1. Home
  2. Recepten
  3. Russische keuken
  4. Okrosjka

Okrosjka

Door: jelena_m

  • Russisch,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 02-03-2000

Ingrediënten 10 personen


Okrosjka mjasnaja (108)
Gebraden Wild, rundvlees, kalfvlees, schapenvlees, gekookte ham, pekelvlees, gerookte tong
verse of gezouten augurken, hardgekookte eieren, gesneden bosui, dille en dragon, kvas, zure room of zure sjtsji, zout en peper en een stuk ijs



Een koude Russische soep in twee variaties
Okrosjka mjasnaja (108),Okrosjka van vlees (koud)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Okrosjka mjasnaja (108)
snijd alles in blokjes, van alles een bord vol. Voeg schoongemaakte verse of gezouten augurken toe, hardgekookte eieren, gesneden bosui, dille en dragon. Doe alles in een soeppot, voeg zure room toe, kvas of zure sjtsji, zout en peper en een stuk ijs.

Okrosjka iz ryby (109)
Bak 3 foent vis in boter of kook het in water. Verwijder de graten en snijd de vis in stukken. Doe ze in een soeppot, doe er de verse of gezouten augurken bij, bosui, dille, kervel en dragon. Schenk er zure sjtsji bij en voeg zout en peper naar smaak toe.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jelena_m
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top