Gesmoorde Zuurkool Met Banaan

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 20-30 min.

Gecombineerd zuur en zoet, smaakt apart!

Deel dit recept

Ingrediënten 5 recipe.people
500 gram zuurkool, 2 eetl boter, 6 jeneverbessen, 2 bananen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
standaard.

Bereidingswijze

Smelt de boter in een pan en doe daarbij de zuurkool en de jeneverbessen. Smoor nu de zuurkool met het deksel op de pan op een heel klein vuur onder af en toe roeren. Smoor dit in circa 30 minuten gaar. Snijd ondertussen de banaan in plakjes en meng deze vlak voor het opdienen voorzichtig door de gesmoorde zuurkool.

Serveertip

Lekker met aardappelpuree en een varkensfiletlapje.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

floorj avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten