Mini Quiches Met Tomaat En Basilicum

  • Italiaans, Buffet
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 02-03-2000
  • Mini Quiches Met Tomaat En Basilicum

    Mini Quiches Met Tomaat En Basilicum

    Mini Quiches Met Tomaat En Basilicum

Lekker bij een buffet.

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
12 velletjes bladerdeeg, gedroogde tomaat op olie (ca. 6-8 stuks), bosje verse basilicum, 4 eieren, 100 ml. room, ? kopje geraspte belegen kaas, zeezout en zwarte peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
muffinplaat, oven

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden.
Bladerdeeg laten ontdooien.
De tomaatjes uit laten lekken op keukenpapier en droogdeppen.
Muffinplaat invetten.

Bereidingswijze

Uit het bladerdeeg rondjes steken en die in de muffinvormpjes drukken. De tomaat in reepjes snijden en de basilicum fijnhakken. De eieren loskloppen met de room, peper en zout. Roer er de tomaat, basilicum en geraspte kaas doorheen. Schep het mengsel in de muffinvormpjes. In het midden van de oven de taartjes in ca. 20 ? 25 minuten goudbruin bakken. Quiches iets af laten koelen voordat je ze uit de plaat haalt.

Serveertip

Variatie: ook lekker met reepjes salami of reepjes gebraden kipfilet.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten