1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Carnaval: gehaktpastei

Carnaval: gehaktpastei

Door: kerst_pasen_2

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-03-2000

Ingrediënten 4 personen


1 pak deeg voor quiche naturel (koopmans), 1 zakje amandelschaafsel(45 gr Boukje), 1 ui, 1 teentje knoflook, 4 takjes munt, 50 gr gewelde abrikozen, 300 gr rundergehakt, 5 el tomato frito (Heinz), 1 ei, zout, peper, boter.


Verder heb je nodig


Rijstrand - inhoud 1 liter


Voor de keukenPrins Carnaval

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200?C. (hetelucht 180?C). Laat het deeg ontdooien.

Bereidingswijze

Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan lichtbruin. pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Hak de munt fijn. Snijd de abrikozen in stukjes. Meng het gehakt met de tomato frito, amandelschaafsel, ui, knoflook, munt, ei en abrikozen. Breng op smaak met zout en peper.
Beboter de rijstrand en bekleed hem met het deeg. Laat het deeg ruim over de rand vallen. Vul de rijstrand met het gehaktmengsel. Vouw het deeg om het gehaktmengsel en plak het dicht met wat water. laat de gehaktpastei midden in de oven in ca. 35 minuten gaar worden.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top