1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta Met Blauwe Kaas En Noten

Pasta Met Blauwe Kaas En Noten

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-03-2000

Ingrediënten 2 personen


200 gr (tagliatelle) pasta
250 gr champignons
1 ui
100 ml creme fraiche
100 gr danish blue
2 handjes walnoten
scheutje melk
olijfolie
zwarte peper
bouillonpoeder



Simpele en lekkere pastasaus met champignons, room en
walnoten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes en de kaas in stukjes. Rooster de walnoten kort in een droge pan. Snijd

Bereidingswijze

Kook de pasta gaar in ruim water. Fruit de ui in een beetje olie. Voeg de champignons toe en bestrooi met peper. Als het bijna gaar is doe je de creme fraiche en de kaas erbij. Laat op een matig vuur de kaas smelten.
Als je meer saus wil voeg je een scheutje melk toe. Op smaak brengen met paper en bouillonpoeder. Walnoten er door roeren en klaar.

Serveertip

Het lekkerst is dit natuurlijk met verse pasta (staat ook op mijn pagina). ik geef er meestal broccoli bij, maar een salade kan natuurlijk ook.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tasjiri


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tasjiri
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top