1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. Bonbons

Bonbons

  • Frans, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-02-2000

Ingrediënten 50 personen


Halve liter room
60 gr suiker
50 gr boter
2 zakjes klopvast
een zakje vanille
200 gr chocolade (wit,puur,of melk)
cocao poeder


Verder heb je nodig


Staafmixer met garde
dienblad
pan
lepel en vork
spuitzak met rond mondje


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Klop de slagroom met suiker, vanille, suiker, klopvast.
sla dit stevig op en doe er dan de boter(zacht/niet gesmolten) in een bekken en sla dit ook op voeg dan de slagroom erbij maar pas op dat de room niet terugloopt

Bereidingswijze

Stop de room in een spuitzak en spuit kleine rozetjes wel op een dienblad met een stukje aluminiumfolie
leg dit dan even in de koelkast dat het op kan stijven
smelt nu de chocolade
en haal de rozetjes uit de koelkast en haal ze even door de chocolade heen
gooi er nog als laast met wat cocao poeder over heen en klaar ben je

Serveertip

Smelt de chocolade au bain marie
dus zet een grote pan op met heet water zet dit op het gas en doe dan een klein pannetje met de chocola in de grote pan niet over laten lopen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van andre_loos


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van andre_loos
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top