Surinaamse Komkommersalade

  • Surinaams, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-02-2000

Een pittige komkommersalade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 Komkommer, 1/4 liter azijn, zout en suiker naar smaak, 5 kruidnageltjes,
5-7 pimentkorrels, 1 laurierblad, 1/2 zakje inmaakkruiden.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Steelpannetje

Voorbereiding

De azijn met het zout, suiker en alle kruiden aan de kook brengen.

Bereidingswijze

De komkommer ondertussen in stukjes snijden en in een sladekom doen, het gekookte kruidenmengsel erover gieten en dan af laten koelen.

Serveertip

Kan bij ieder internationaal gerecht geserveerd worden.

Laatste reacties

thuiskoker avatar
thuiskoker 12-12-2000

Wat leuk dit recept, een indische collega van 17 jaar geleden gaf me dit. Ik was het kwijt geraakt in de jaren van kinderen krijgen en huilbabies. Het is erg lekker bij alle pittige tot zeer pittige gerechten.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten