Filosoof

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 29-02-2000

ovengerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1/2 kilo aardappelen 1/8 liter water
2 uien 5 eetl. piccalily
boter of olie allesbinder
500g gehakt zout/peper
1 eetl.boullionpoeder paneermeel en boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan voor aardappelen,bakpan,oven,
ingevette ovenschaal

Voorbereiding

Maak de aardappelpuree en laten afkoelen
snipper de uien
de oven voorverwarmen op 200 graden

Bereidingswijze

De uien glazig bakken in de olie of boter.
Doe de gehakt in de pan en laat dit omscheppend rul en bruin worden.
Roer er de boullion en water door en laat
dit even stoven.
Roer er dan de piccalily door.
Bind alles metv allesbinder en breng dit op smaak met zout en peper.
Schep het mengsel in de ovenschaal en dek dit af met aardappelpuree.
Bestrooi de puree met paneermeel en vlokjes
boter.
Zet dit 30 tot 40 minuten in de oven.

Serveertip

serveer er een gemengde salade bij

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten