Portugese Visschotel

  • Portugees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-02-2000
  • Portugese Visschotel

    Portugese Visschotel

    Portugese Visschotel

Snelle maar zeer smakelijke visschotel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 uien
1 teentje knoflook
20 gram boter
saffraan
1 blik tomaatblokjes
400 gram kabeljauwfilet (eventueel uit de diepvries)
zout
peper
150 gram licht belegen Goudse kaas in blokjes
3 eetlepels paneermeel
1 citroen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snipper de uien en knoflook en bak dit in de boter met de saffraan. Schenk de tomatenblokjes bij de uien, bestrooi het met peper en zout en bak het even mee.
Beboter de ovenschaal. Schenk het tomaten / uimengsel in de ovenschaal. Leg de kabeljauwfilet hierin. Bestrooi het geheel met paneermeel en leg er de blokjes kaas op.
Zet de schaal in de oven en laat de visschotel in ongeveer 25 minuten gaar worden.

Serveertip

Frisse groene salade en stokbrood. Of witte rijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten