Haaievinnesoep

  • Chinees, Soep
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-02-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 kippebouillons, 4 eieren ( waarvan enkel het eiwit gebruikt word ), Garnituur naar wens : o.a. kippefileestukjes, surimikrabstukjes, gekookte mosselen, garnalen, gestoofde champignons, ... een beetje bloem gebroken in water.

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe een liter water aan de kook, voeg er de bouillonblokkjes bij, laat 2 minuten goed doorkoken, voeg er garnituur naar keuze bij, zet de pot juist na het kookpunt naast het vuur, hou er een zeefje boven, giet daar het eiwit door. Klaar!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten