1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. Aziatische Aspergesoep

Aziatische Aspergesoep

Door: smullen_met_mireille

  • Aziatisch, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-02-2000

Ingrediënten


*200 gram groene asperges, geschild
*200 gram witte asperges, geschild
*1? liter groentebouillon
*1 teentje knoflook, geperst
*2 theelepels geraspte gemberwortel
*4 eetlepels Japanse sojasaus
*1 theelepel sambal oelek
*2 eetlepels olie
*200 gram worteltjes
*100 gram peultjes
*100 gram gedopte doperwten
*100 gram tauge
*zout
*grofgesneden koriander



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De asperges in stukken snijden.
De bouillon in een hoge soeppan met de knoflook, gemberwortel, sojasaus en sambal oelek aan de kook brengen.
Ondertussen in een grote koekenpan de olie verhitten en de asperges en wortelen hierin onder roeren ongeveer 2 minuten bakken.
Het aspergemengsel aan de soep toevoegen en het geheel 20 minuten laten koken.
5 minuten voor het einde van de kooktijd de peultjes, de doperwtjes en de tauge toevoegen.
De soep op smaak brengen met zout en peper en voor het serveren de koriander erover strooien.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smullen_met_mireille
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top