Garnalencocktail met exotisch tintje

  • Goedkoop en snel, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 27-02-2000

Ria van Eijndhoven. Garneer met takjes verse dille en een schijfje citroen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gr. doperwten * 3 bananen * 100 gr. garnalen * 1 krop sla * 3 eetl. slagroom * 2 eetl. mayonaise * 1 eetl. mangochutney * 1 eetl. brandewijn * zout en peper * 1 theel. suiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Blancheer de doperwten 3 min. in kokend water met zout. Spoel ze af onder koud stromend water en laat ze afkoelen.
Snij de bananen in plakjes.
Meng de garnalen met de doperwten en de bananen.
Roer de slagroom door de mayonaise en voeg de mangochutney en de brandewijn toe. Breng op smaak met zout, peper en suiker.
Schep de saus door het garnalenmengsel. Gebruik de sla als bedje en schep de garnalencocktail erop.

Serveertip

Serveer met toast en boter.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten