1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-02-2000

Ingrediënten 4 personen


1 pond kipfile
ongeveer 3 uien
1 rode paprika
1 groene paprika
1 bakje champignons
kopje ketjap of meer
1 blik perziken
2 eetl. ketchup
ongeveer 1 theelepel sambal
eventueel aardappelmeel


Verder heb je nodig


Hapjes pannen


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kip snijden paprikas uien en champignons en perziken in stukjes snijden

Bereidingswijze

Kip een beetje zouten en bruin braden. In een andere pan de uien fruiten tot ze geel zijn.De paprikas en de champignons toevoegen.Dan de ketjap erbij, de sap van de perziken en de 2 eetl. ketchup erbij toevoegen
De sambal erbijdoen en de gebraden kipen dan 20min. laten sudderen. Eventueel binden met aardappelmeel en de stukjes perzik even mee verwarmen. heerlijk met rijst en evt. sla en doperwten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marouska


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marouska
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top