Bodemloze Quiche Lorraine
- Montignac, Bijgerecht
- 20-30 min.
een perfect montignac recept, erg lekker en gemakkelijk. Een aanrader. Overgenomen uit Ria Tummers Montignac stap voor stap.
Ingrediënten 4 recipe.people
2 uien in ringen, 1 prei in ringen, 1 teen knoflook, 1 spaanse peper zonder zaadjes, 50gr. ontbijtspek, 4 eieren, 200gr. creme fraiche, 200gr. belegen geraspte kaas, olie, 1 theelepel prvencaalse kruiden.Benodigdheden
oven en ovenschaalVoorbereiding
Was en snij de groenten, verwarm de oven voor op 180c en vet een ovenschaal in met de olie.
Bereidingswijze
meng in een kom de uien, prei, knoflook en spaanse peper en het ontbijtspek. Bedek daarmee de bodem van de ovenschaal. Klop de eieren los met de creme fraiche en roer de kaas en de prvencaalse kruiden erdoor. Maak op smaak met peper en zout. Zet het recept in de oven en bak het in 25 minuten gaar en bruin.
Serveertip
serveren met een salade of met een warme groente als sperziebonen of spruitjes