1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Hartige taart
  5. Quiche lorraine
  6. Bodemloze Quiche Lorraine

Bodemloze Quiche Lorraine

  • Montignac, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-02-2000

Ingrediënten 4 personen


2 uien in ringen, 1 prei in ringen, 1 teen knoflook, 1 spaanse peper zonder zaadjes, 50gr. ontbijtspek, 4 eieren, 200gr. creme fraiche, 200gr. belegen geraspte kaas, olie, 1 theelepel prvencaalse kruiden.


Verder heb je nodig


Oven en ovenschaal


Een perfect montignac recept, erg lekker en gemakkelijk. Een aanrader. Overgenomen uit Ria Tummers Montignac stap voor stap.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was en snij de groenten, verwarm de oven voor op 180c en vet een ovenschaal in met de olie.

Bereidingswijze

Meng in een kom de uien, prei, knoflook en spaanse peper en het ontbijtspek. Bedek daarmee de bodem van de ovenschaal. Klop de eieren los met de creme fraiche en roer de kaas en de prvencaalse kruiden erdoor. Maak op smaak met peper en zout. Zet het recept in de oven en bak het in 25 minuten gaar en bruin.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Serveren met een salade of met een warme groente als sperziebonen of spruitjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingridmaria


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingridmaria
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top