1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Saus
  5. Vanille Saus

Vanille Saus

Door: pg

  • Nederlands, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 22-02-2000

Ingrediënten 2 personen


2 ? dl melk, 2 zakjes vanillesuiker, 2 el witte basterdsuiker en 4 eierdooiers met een garde in een glazen schaal goed door elkaar kloppen.



Lekkere saus met eierdooiers is in magnetron snel gemaakt

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm dit mengsel 2-3 minuten op vol vermogen in de magnetron en klop het tussendoor nog vier maal door. Stop met verwarmen als de vla merkbaar dikker wordt, dan wordt de vla tijdens het nagaren precies goed van dikte.

Serveertip

Serveer met een fruitsalade of ijs.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top