1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. kipfilet met salami&kastanje champignons

kipfilet met salami&kastanje champignons

Door: vlindertje

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2000

Ingrediënten 4 personen


250 gr kipfilet, 100 gr salami, 250 gr kastanje champignons, 1 stronk broccoli, 25 gr boter, teentje knoflook, 1 tl basilicum, 1 glas rode wijn, 2 el grof gehakte walnoten


Verder heb je nodig


Hapjespan


Kipfilet met salami, kastanjechampignons en rode wijn

Ontdek meer:

Voorbereiding

Geen

Bereidingswijze

Snij de kipfilet en de salami in blokjes. Borstel de kastanje champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes en snij de stengel in kleine stukjes. Bak de kipfilet in de Hapjespan in de boter rondom bruin. Voeg de stukjes broccoli en de champignons toe en knijp er de knoflook boven uit. Laat dit alles 5 minuten meebakken. Voeg de broccoliroosjes en de salami toe. Strooi de basilicum erover en schenk de wijn erbij.
Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes smoren. Bestrooi de schotel vlak voor het opdienen met de noten



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top