1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Kalkoen
  6. Kalkoen Met Tomatensaus

Kalkoen Met Tomatensaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-02-2000

Ingrediënten 4 personen


400 gr kalkoenfricandeau, paprikapoeder, peper, zout, 1 rode paprika, 250 gr kastanjechampignons, teentje knoflook, 1 blik gepelde tomaten, 2 tl italiaanse kruiden, 2 el grof geraspte kaas


Verder heb je nodig


Hapjespan


Kalkoen met tomatensaus, kastanjechampignons en kaas

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Geen

Bereidingswijze

Snijd de kalkoenfricandeau in reepjes. Bestrooi ze met peper, zout en paprikapoeder. Snijd de paprika in reepjes en borstel de kastanjechampignons schoon. Bak de kalkoenfilet in de hapjespan en voeg de groenten toe. Pers de knoflook uit boven de pan en strooi de italiaanse kruiden erover.Laat het geheel zachtjes tien minuten bakken. Voeg de tomaten toe en druk ze stuk. Roer alles goed door elkaar. Strooi tenslotte de kaas over de schotel



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top