1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Warme Camembertsalade

Warme Camembertsalade

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-02-2000

Ingrediënten 4 personen


4 porties camembert, wat gemengde sla, 4 soeplepels bresiliennenootjes, 2 soeplepels acaciahoning, 4 soeplepels olijfolie, 2 soeplepels wittewijnazijn, wat dille, peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Schik wat gemengde sla op borden.
- Zet de porties camembert zo'n 5 minuten in een oven van 170?C.
- Meng acaciahoning met wittewijnazijn en olijfolie tot een vinaigrette. Kruid met peper en zout.
- Schik de warme camembert op de sla en bestrooi met bresiliennenootjes. Giet er de vinaigrette over.
- Versier met dille.





Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francy_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francy_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top