1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Salsa Verde

Salsa Verde

Door: basalk

  • Spaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-02-2000

Ingrediënten 4 personen


25 gr. wit broodkruim, 40 gr. basilicum, 40 gr. peterselie, 2 teentjes knoflook, 3 ansjovisfilets, 2 eetl. citroensap, zout, peper, 1 dl olijfolie


Verder heb je nodig


Staafmixer


Een eenvoudige variatie

Ontdek meer:

Voorbereiding

Broodkruim, basilicum, peterselie, knoflook, ansjovisfilets, citroensap, zout en peper tot een egaal mengsel pureren

Bereidingswijze

Schenk al roerend zeer gelijdelijk de olijfolie er bij.

Serveertip

Dit kan goed afgesloten 1 week in de koelkast bewaard worden. Serveren bij mexicaanse gerechten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top