1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-02-2000

Ingrediënten 4 personen


1 pond varkensfricandeau (of hamlapjes)
1 ui
1 blikje tomatenpuree
1 a 2 teentjes knoflook
1 klein blik perziken
zout/ peper/ sambal oelek/ zoete ketjap



Makkelijk snel klaar en lekker rijst/vlees/fruitgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui en knoflook fijnsnijden
vlees in kleine blokjes snijden
perziken in kleine stukjes snijden, sap niet weggooien, heb je nodig

Bereidingswijze

Ui en knoflook fruiten in zonnebloemolie, vlees toevoegen en buin laten worden. kruiden, ketjap, tom.puree en perziksap toevoegen en in ongeveer 45 minuten het vlees gaar laten worden. 5 minuten voor het uitserveren de stukjes perzik toevoegen en heet laten worden. even proeven of je nog wat peper/zout of sambal moet toevoegen, dit is afhankelijk van je eigen smaak.

Serveertip

Het smaakt heerlijk met witte rijst en een gemengde salade.
je kunt het varkensvlees vervangen door kipfilet en de perzik door ananas.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van limousin


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van limousin
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top