Mexicaanse Vleesschotel

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Favoriet afslankgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 1 recipe.people
100 gram runderpoelet
boter
0,5 ui
0,5 teentje knoflook
0,5 dl bouillon
1 eetlepel tomatenpuree
1 groene paprika
2 groentelepels mais
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de runderpoulet in weinig margarine met de ui en knoflook. Voeg de bouillon en tomatenpuree toe en stoof alles gaar. Voeg de laatste 5 minuten de paprika en mais toe. Breng op smaak met zout en peper.

Serveertip

Eet dit met 2 groentelepels zilvervliesrijst en een ruime portie rauwkostsalade.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

carla_b avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten