1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Kerrie Met Kip

Kerrie Met Kip

  • Multi-cultureel, Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-02-2000

Ingrediënten


200 gr kippenborst filet
1 appel
30 gr boter
1 dl instant kippenbouillon
1 theel kerriepoeder
peper
zout
3 eetl room



Lepelhapje, voor 10 lepels

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de kippenborstfilet in dunne plakjes.
2. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
3. Bak beide in hete boter onder voortdurend roeren en roer de kerrie erdoor. Leng aan met kippenbouillon en laat 5 minuten sudderen.
4. Breng op smaak met peper en zout. Als de saus tot de helft is ingekookt, roer er dan de room door en laat nog even indikken.
5. Verdeel de kerrie over de lepels. Dien warm op.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heerlijke_hapjes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heerlijke_hapjes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top