1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Kabeljauw
  5. Kabeljauw

Kabeljauw

  • Slanke keuken, Ovenschotel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-02-2000

Ingrediënten 2 personen


250 gr kabeljauw filet in 2 stukken
2 tl citroensap
3 lente uitjes
50 gr geraspte kaas (jong)
400 gr kriel aardappeltjes
zout, peper,
30 gram boter
ingevette ovenschaal


Verder heb je nodig


Oven


Vis schotel heerlijk met krielaardappeltjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden

Bereidingswijze

Vis met citroensap, zout, peper, kruiden inwrijven. Boter verhitten en lente ui hierin ongeveer 3 min. bakken. In de ovenschaal de helft van deze uiboter leggen.
Plaats de vis hier bovenop en verdeel de rest van de uitboter over de vis. Strooi vervolgens de kaas over de vis heen. Laat de vis in de oven 20 minuten bakken. De kriel aardappeltjes kunnen ook gelijk met wat water in een pan opgezet worden.Doe over de schaal van de vis alminiumfolie en haal dit pas ongeveer 8 minuten voor dat de vis klaar is eraf zo blijft de kaas mooier



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vandergraaf


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vandergraaf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top