1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-02-2000

Ingrediënten 4 personen


3 kipfilets, 1 bakje champignons, 1 paprika 1 grote ui, 2 kleine blikjes tomatenpuree, ketjap, 1 blik perzikken


Verder heb je nodig


Kan in een pan, maar lekker in de wok


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipfilet in blokjes snijden, champignons in plakjes, paprika in reepjes snijden en de ui snipperen, perzikken in stukjes.

Bereidingswijze

Kipfilet bakken in een beetje olie. Dan de champignons, paprika en de ui erbij. Ongeveer 3/4 kopje ketjap er door roeren. Even laten sudderen zodat de ketjap er goed in kan trekken. Dan tomatenpuree erbij en de perzik. Een beetje perziksap naar smaak toevoegen. Lekker met rijst!

Serveertip

Eventueel een frisse salade erbij



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rony_c


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rony_c
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top