lever met paprika

  • Brood
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-02-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kilo lever,2 paprika's,champignons,knoflook,zoete ketjap,sambal,peper en zout,2 uien
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekpan

Voorbereiding

maak de lever in kleine stukjes,maak de paprika schoon en in kleine stukjes snijden,de champignons in schijfjes maken de ui fijn snijden.De lever met peper en zout bestrooien en de uitgeperste knoflook op het lever uitsmeren.

Bereidingswijze

Boter in de pan smelten de lever bruin bakken,2 eetlepels ketjap aan toevoegen.Daarna de uien erbij doen,de champignons en de paprika's erbij.Alles even laten doorbakken.Sambal op smaak erbij doen,en klaar is klara

Serveertip

lekker bij brood om in te soppen en ook bij rijst smaakt het lekker

Laatste reacties

orphan avatar
orphan 29-01-2002

lijkt me heel lekker ga dit binnenkort uitproberen bedankt

douweb avatar
douweb 18-12-2001

De combinatie lever met ketjap vond ik saai

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten