1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Ajam Smoor & Sajoer Boontjes

Ajam Smoor & Sajoer Boontjes

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-02-2000

Ingrediënten 4 personen


- 600 gr schoongemaakte sperziebonen
- 500 gram kipfilet in reepjes
- 1 conmimex Boemboe Sajoer Boontjes
- 300 gram witte rijst
- 1 zak kroepoek
- 2x 200 ml water
- 4 el olie



Serveer dir gerecht met rijst en kroepoek.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De kip in 2 eetlepels olie aanbraden. Intussen de rijst koken vervolgens de aanwijzingen op het pak. De sperziebonen 2 minuten in 2 eetlepels olie roerbakken. 250 ml water bij de kip doen en boemboe Ajam Smoor toevoegen. Vervolgens de kipfilet 20 minuten laten sudderen. 250 ml water bij de sperzieboontjes doen en Boemboe Sajoer Boontjes toevoegen. De boontjes circa 5 minuten laten doorkoken. Ajam Smoor en Sajoer Boontjes serveren met rijst en kroepoek.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van haaglanden


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van haaglanden
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top