1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Karbonade Met Mosterdsaus

Karbonade Met Mosterdsaus

Door: katiemelissa

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-02-2000

Ingrediënten 4 personen


4 karbonade 4 eetl. pittige franse mosterd
2 uien 1 klein bosje bladselderij
50g boter 1/4 l slagroom zout en peper



Is lekker anders

Ontdek meer:

Voorbereiding

De karbonade,aan beide kanten dun insmeren met de mosterd en dit 20 min. in laten trekken.gebruik de resterende mosterd voor de saus

Bereidingswijze

Snipper de uien en hak de bladselderij fijn.
Verhit de helft van de boter in de pan en fruit de ui lichtbruin.
Doe de rest van de boter in een pan en bak de karbonades in ongeveer 15 min. gaar en bruin op middelhoog vuur.
Keer ze halverwege de baktijd om.
Doe slagroom,resterende mosterd en de gebakken ui in de pan en laat dit 2 min. zachtjes koken.
Breng de saus verder op smaak met zout/peper.
Strooi de selderij over de karbonade,s

Serveertip

Persoonlijk doe ik dit op voorverwarmde
borden en serveer er appelmoes bij



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van katiemelissa
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top