Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Biologische keuken
  4. PIMPERNEL-AZIJN

PIMPERNEL-AZIJN

Door: adrienne_b

  • Biologisch
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 18-02-2000

Ingrediënten


Een flinke bos pimpernel. 1 liter witte wijnazijn, appel-, of cider azijn.


Verder heb je nodig


Grote schone weckpot.


De heerlijk komkommerachtige smaak van de pimpernel, maakt een heerlijk frisse azijn.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de pimpernel schoon en dep droog.

Bereidingswijze

Doe de pimpernel in de weckpot en overgiet met de azijn. Zet de pot op een warme plaats en laat zo'n drie weken staan. Schud regelmatig even om. Als de azijn geurig is en de smaak van de pimpernel overgenomen heeft, de azijn zeven en in kleine flesjes doen. Een mooi vers takje pimpernel erin en klaar is je cadeautje.

Serveertip

Heerlijk in sauzen en vinaigrettes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van adrienne_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top