1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse keuken
  4. Gemarineerde Schapenkaas

Gemarineerde Schapenkaas

  • Grieks, Borrelhapje
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 17-02-2000

Ingrediënten 6 personen


4 teentjes knoflook,2 kl. uien,2 verse rode peper,500gr. schapenkaas,1 takje tijm,1 takje rozemarijn,2 laurierblaadjes,1tl. zwarte peperkorrels, 5dl. olijfolie.


Verder heb je nodig


Glazen (wek)pot


Kleine lekkernijen voor elke gelegenheid.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui en knoflook in plakjes snijden.
peper in de lengte door midden snijden,zaden verwijderen. schapenkaas in plakken snijden.

Bereidingswijze

Alle ingredienten in een glazenpot op elkaar leggen. en met 5dl. olijfolie begieten. De kaas minstens 3 dagen laten trekken.

Serveertip

Garneren met verse druivenbladeren. In plaats van schapenkaas kunt u ook geitenkaas of Camembert gebruiken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mondesir


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mondesir
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top