1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse Bluf

Haagse Bluf

Door: maylynn

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-02-2000

Ingrediënten 4 personen


3 dl bessensap
3 eiwitten
75 g suiker
zout
4 biscuitjes


Verder heb je nodig


Mixer


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het bessensap met de eiwitten, de suiker en wat zout met de Mixer tot een luchtige, enigszins stijve massa kloppen.
De massa over 4 schaaltjes verdelen en een droog biscuitje erbij serveren.

Serveertip

Voor de liefhebbers kan je er apart stijfgeslagen slagroom bijgeven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maylynn
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top