witlof met zalm

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-02-2000

gekookte witlof met gemarineerde zalm.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
witlof en gerookte of gemarineerde zalm.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
stoomkoker

Voorbereiding

Witlof snijden. Zalm uit de verpakking halen en aan aan reepjes snijden.

Bereidingswijze

Witlof stomen in de stoomkoker en daarna kruiden en zouten naar behoefte. Ik doe er niets op omdat met stomen de smaak voor mij goed is. Leg op een ovale schotel de witlof aan de ene kant en de zalm ertegen aan. Dit recept is onstaan uit restjes (oud en nieuw) en de reacties waren goed.

Serveertip

Kan met aardappelen maar ook met rijst of een pasta.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten