1. Home
  2. Recepten
  3. Valentijnsdag: roerei met truffels

Valentijnsdag: roerei met truffels

Door: kerst_pasen_2

  •  , Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-02-2000

Ingrediënten 4 personen


Ei (10 st.) Truffel, uit blik (20 gram) Ganzenvet (70 gram) Zout , Peper



Valentijn-lunchgerecht

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Splits de eieren en sla de eiwitten stijf in een grote metalen kom. Schep de eierdooiers er voorzichtig doorheen. Op smaak brengen met zout en peper. Neem de truffels uit het blik en bewaar het sap. Snijd de truffels in stukjes. Voeg de truffelstukjes en het sap toe.

Verwarm de kom au-bain-marie en blijf roeren met de garde. Voeg geleidelijk het ganzenvet toe. Als het mengsel begint te stollen, maar nog steeds romig van substantie is, overdoen in een dienschaal en onmiddellijk serveren



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top