Oosterse Kippesoep Met Tortelini

  • Indonesisch, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-02-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 st kippebouillontabletten
125 gram kipfilet
100 gram champignons
15 gram koriander
100 gram tortelini
naar smaak zout
eetl sojasaus
mesp sambal oelek
eetl citroensap
naar smaak peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Voorbereiden: In pan 8 dl. water aan de kook brengen. Bouillontabletten erboven verkruimelen. Kipfilet in kleine stukjes snijden en aan bouillon toevoegen. Kip i ca. 4 minuten zachtjes gaar koken. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in dunne plakjes snijden.

Bereidingswijze

Bereiden: Tortelini met zout gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen bouillon met kip opnieuw aan de kook brengen. Champignons toeveogen en soep ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Op smaak brengen met sojasaus, sambal, citroensap, zout en peper. Tortelini afgieten en door soep roeren. Soep nog ca. 1 minuut doorwarmen. Soep in vier diepe borden scheppen. Bestrooien met koriander.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten