pannenkoekjes met notenragout

  • Vegetarisch, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 15-02-2000

Pannekoekjes die gevuld worden met een heerlijke vegetarische ragout van pecannoten en spinazie. Deze combinatie moet je een keertje proberen.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 kleine rode ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gemengde paddestoelen, 600 gram spinazie, 75 gram pecannoten, 1 el. Boter, 1 el bloem, 1/2 kruidenbouillontablet, 4 pannenkoekjes (moet je natuurlijk eigenlijk zelf bakken, maar luie mensen zoals ondergetekende mogen best kant-en-klare gebruiken), 5 takjes peterselie, 1/2 bekertje creme fraiche, 40 gr geraspte oude kaas, z p,

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Ui en knoflook pellen en snipperen. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden (niet te fijn). Pecannoten grof hakken.

Bereidingswijze

In koekenpan boter verhitten. Ui fuiten, knoflook en paddestoelen toevoegen. Aanbakken tot alle vocht verdampt is. Spinazie toevoegen en laten slinken. Bloem erdoor scheppen en even verwarmen. Bouillontablet erboven verkruimelen en 1 ? dl water toevoegen. Saus ca 5 minuten zachtjes laten koken.

Pannenkoekjes bakken (of verwarmen). Takjes peterselie fijnhakken. Creme fraiche, noten, peterselie en kaas door de saus scheppen. Op smaak brengen met p z.

Serveertip

Op elk bord 2 pannenkoeken leggen. Vullen met de saus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten