1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Madeleines

Madeleines

Door: kerst_pasen_pinkster

  • , Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-02-2000

Ingrediënten


120 gr bloem
1 theelepel bakpoeder
135 gr suiker
4 eieren
geraspte schil van 1 citroen
125 gr gesmolten boter
extra nodig: madeleine koekjesvorm, ingevet en met bloem
bestoven



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bloem en bakpoeder zeven. Suiker en eieren tot dik mengsel kloppen. Citroen-
rasp erbij doen. Bloem in delen erdoor roeren, boter toevoegen. Beslag 20-30
minuten in de koelkast zetten. Oven op 200 graden C. voorverwarmen. Holletjes van
vorm voor 2/3 met beslag vullen. In midden van oven ca. 10 minuten goudbruin
bakken. Op rooster laten afkoelen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_pinkster
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top