1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Tortellini
  6. Tortellini met noten-kruidensaus

Tortellini met noten-kruidensaus

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-02-2000

Ingrediënten 4 personen


500 g verse of gedroogde tortellini (of ravioli) met ricottavulling, 100 g walnoten, 60 g boter, 100 g pijnboompitten, 2 el gehakte verse peterselie, 2 tl verse tijm, zout, peper, 60 g verse ricotta, 6 dl room



Een verrukkelijk pastagerecht, ook voor niet-vegetariers.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de pasta in ruim koken water beetgaar. Giet af en stort weer in de pan.Ondertussen:Hak de walnoten in stukjes. Verhit de boter in een zware pan op middelhoog vuur tot hij schuimt. Voeg walnoten en pijnboompitten toe en bak ze al roerend in 5 minuten goudbruin. Voeg peterselie, tijm, zout en peper toe. Schep vervolgens het mengsel door de pasta.Klop de ricotta door de room. Voeg de saus aan de pasta toe en meng goed.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annabee


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annabee
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top