Captains Dinner

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Captains dinner is een zeemansschotel die is samengesteld uit;ja ga maar kijken.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gr bacon (in reepjes gesneden)
800 gr kapucijners
4 stuks schouderkarbonade (circa 500 gram)
200 gr ui (in ringen gesneden)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Week de kapucijners 1 uur voor en kook ze gaar. Laat ze uitlekken

Bereidingswijze


gebakken reepjes bacon, een lekkere karbonade, kapucijners, gebakken uiringen, kleine augurkjes, piccalilly en kleine zilveruitjes.

Fruit de baconreepjes en doe ze in een schaal. Giet het overgebleven spekvet over de kapucijners. Fruit de uienringen mooi goudgeel.
Bestrooi de karbonades met peper, zout en bloem. Bak ze om en om.

Serveertip

Presenteer het geheel op een mooi opgemaakte schaal.
Lekker met een frisse gemengde salade en bruin brood

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten