1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Tomatensalade

Tomatensalade

Door: jacqueline_rv

  • Slanke keuken, Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-02-2000

Ingrediënten 2 personen


1 doosje kerstomaatjes
3 gedroogde tomaten
5 blaadjes verse basilicum
2 bosuitjes
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels "welwater"



Ontdek meer:

Voorbereiding

De gedroogde tomaten een half uurtje in warm water laten wellen.

Bereidingswijze

Snij de kerstomaatjes in vieren, de bosuitjes in kleine ringetjes en de basilicumblaadjes in reepjes.
Voeg de in kleine stukjes gesneden gewelde gedroogde tomaten toe en roer er
2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels welwater door.
Laat het geheel een halfuurtje marineren buiten de koelkast.
Smullen maar.

Serveertip

Lekker met gegrilde zalm, broccoli en tagliatelle.
Kan natuurlijk ook bij andere gerechten.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacqueline_rv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top