1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Portugese keuken
  5. Feijoada

Feijoada

  • Portugees, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-02-2000

Ingrediënten


Varkensvlees, kip, sausijs, blik witte bonen, 1 groene kool, olie, 4 eetl azijn, 3 teentjes knoflook, 2 uien, laurier, peper, zout.


Verder heb je nodig


Braadpan, sauspan


Een portugees recept, makkelijk maar toch zeer voedzaam.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees, kool, ui en knoflook snijden.

Bereidingswijze

Doe het vlees in een braadpan. Voeg de knoflook, laurier, peper, zout en azijn toe. Doe de kool erbij en kook het 2-3 min. Doe er 1- 1 1/2 liter water bij en laat het inkoken. Saus in een andere pan. Verhit de olie en bak de uien. Vlees erbij en nog 6 min bakken, om en om. Saus en vlees weer bij elkaar. Bonen toevoegen en nog 10 min zachtjes doorkoken.

Serveertip

Eten met rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miepen


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van miepen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top