1. Home
  2. Recepten
  3. Venkelsoep met tuinkers

Venkelsoep met tuinkers

  •  , Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-02-2000

Ingrediënten 4 personen


600 gram venkel
1 liter (groente) bouillon
scheutje citroensap
5 eetlepels zure room (of naar smaak)
3 eetlepels tuinkers (fijngeknipt)
peper en zout naar smaak


Verder heb je nodig


Staafmixer


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Venkel schoonmaken: de stelen, eventuele harde nerven en een schijf van de onderkant van de knol wegsnijden. De venkel in stukken snijden en in de bouillon in 20-25 minuten gaar en zacht koken. Pureren met staafmixer. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Naar smaak zure room erdoor scheppen. Bestrooien met tuinkers.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ionah


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ionah
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top