Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Belgische keuken
  5. wijngaardslakjes met knoflook

wijngaardslakjes met knoflook

Door: heerlijke_hapjes

  • Belgisch, Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-02-2000

Ingrediënten


10 wijngaardslakken
2 teentjes knoflook
een nootje boter
scheutje anijslikeur
1/2 kop instant bouillon
1 dl room
peper
zout



Lepelhapje, voor 10 lepels

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de gepelde knoflook in dunne schijfjes en fruit ze in hete boter.

2. Blus met bouillon en anijslikeur. Voeg room toe en laat al roerend inkoken. Voeg op het laatst de gewassen wijngaardslakken toe.

3. Breng op smaak met peper en zout.

4. Verdeel de wijngaardslakken in eetlepels met een beetje saus.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heerlijke_hapjes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top