1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. eendenlever met vinaigrette

eendenlever met vinaigrette

Door: heerlijke_hapjes

  • Nederlands, Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-02-2000

Ingrediënten


1 sjalot
5 eetl sherryazijn
peper
zout
5 eetl notenolie
150 gr eendenlever
enkele sprietjes bieslook



Lepelhapje, voor 10 lepels

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de fijngehakte sjalot 1 minuut in de azijn met peper en zout. Neem van het vuur en roer er de olie door.Houd de saus even warm.

2. Snijd de schoongemaakte eendenlever in blokjes en bak ze een halve minuut zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag.

3. Verdeel de blokjes in de lepels, roer fijngehakte bieslook door de vinaigrette en giet ze over de eendenlever.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heerlijke_hapjes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top