1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Gevulde andijvierolletjes.

Gevulde andijvierolletjes.

  • , Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-02-2000

Ingrediënten 4 personen


Krop andijvie, pond rundergehakt, ons spekblokjes, 2 knoflooktenen, cocktailprikkers, citroensap.


Verder heb je nodig


Kookpan, braadpan, spatel, mes.


Recept van "ons mam": Andijvieblad gevuld met gehakt.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was en kook de andijviebladeren met in het kookwater een hele (gepelde) knoflookteen.
Bak de spekjes samen met het rundergehakt rul in een braadpan. Bak ook een kleingemaakt knoflookteente mee.

Bereidingswijze

Per persoon 2 andijviebladen uitvouwen en platleggen op een bord. Vervolgens vullen met het gehaktmengsel. Dan het blad oprollen en vaststeken met een cocktailprikker. Eventueel besprenkelen met een paar druppels citroensap.

Serveertip

Ziet er leuk uit en is heel lekker als bijgerechtje.
Bedankt ma.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosbep


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosbep
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top