1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. zalmforel met kruidensaus

zalmforel met kruidensaus

Door: monique_

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-09-1998

Ingrediënten 4 personen


2 zalmforellen (ligt aan de dikte), 2 el witte wijn, 150 gr verse kaas, 50 gr garnalen, 1 ui, 2? dl bouillon


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie, oven


Vis uit de oven.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de forellen en dep ze droog. Besprenkel ze met wijn en strooi er peper
en zout over. Snipper de ui en prak de kaas tot ze rul is. Vermeng 100 gram
kaas, uisnippers en garnalen. Vul de forellen met dit mengsel. Vet 2 stukken
aluminiumfolie (1 stuk per vis) royaal in met boter en verpak in ieder vel een gevulde vis.
Leg de pakketjes in een voorverwarmde oven ( 200 graden ) en laat de vis gaar worden in ca 25 minten ( de dikkere vissen moeten langer! ), Maak ondertussen de saus, breng de bouillon aan de kook. Roer er de rest van de kaas door, laat dit een paar minuten zachtjes pruttelen. Geef deze kruidensaus apart bij de vis.

Serveertip

Lekker met sla en aardappelpureetorentjes



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van monique_
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top