Roomkaas-Druiventaart

  • Banket
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 08-02-2000

610 kcal(2545 kJ)/18 gr eiwit/30 gr vet/66 gr koolhydraten

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
1 pak biscuits (400 gram)

125 gram boter

200 gram MonChou

350 gram kwark

4 eieren

100 gram suiker

2 eetlepels citroensap

30 gram ma?zena

500 gram blauwe druiven
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakpapier, keukenmachine, springvorm van 22 cm doorsnede

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 170?C (hete lucht oven op 150?C)

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier

Bereidingswijze

Maal de biscuits fijn in een keukenmachine.

Smelt de boter en meng het door de biscuits.

Druk het biscuitmengsel op de bodem en tegen de zijkant van de springvorm.

Roer de roomkaas los met de kwark, eieren, citroensap en de ma?zena.

Schet het kaasmengsel in de bekleedde springvorm. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 1 uur gaar. Laat de taart helemaal afkoelen

Was de druiven en bedek de taart ermee (snij ze desnoods doormidden).

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten