1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. *Tjap Tjoy*

*Tjap Tjoy*

Door: tourette

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-02-2000

Ingrediënten 4 personen


* 1 Kipfilet * 150 g. Garnalen, gekookte * 150 g. Tauge * 100 g. Spitskool, gesneden * 100 g. Peultjes * 1 Komkommer * 1 Ui, gesnipperd * 1 teen Knoflook, geperst * 1 tl. Gemberpoeder * Zout * Peper



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in reepjes. Kook de reepjes kip met de gemberpoeder, knoflook, peper en zout in circa 3 minuten gaar. Schep de kipreepjes eruit. Snijd de komkommer in reepjes.
Kook de ui, spitskool, peultjes, komkommer en tauge in hetzelfde kookwater in 5 minuten beetgaar. Giet de groenten af en schep alles goed onder elkaar. Strooi er de gekookte garnalen overheen. Direct opdienen.
U kunt eigenlijk alle soorten groenten gebruiken voor tjap tjoy. Op die manier kunt u uw eigen favoriete groentesoorten gebruiken.

Serveertip

Met rijst of mie(hoen).



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tourette
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top