Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Toverstafjes

Toverstafjes

Door: bosbep

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-02-2000

Ingrediënten 4 personen


Pakje bladerdeeg (10 plakjes), suiker, kaneel.


Verder heb je nodig


Bakplaat, bakpapier, mes, stervormig uitsteekvormpje.


Bladerdeegstafje met sterretje erop.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 175 graden (hetelucht).
Ieder plakje bladerdeeg even onder de kraan houden en plat neerleggen.

Bereidingswijze

Snij 7 van de 10 plakjes bladerdeeg in 3 gelijke repen en rol ze op(21 stafjes), steek uit de overige 3 bladerdeeglapjes even zoveel sterretjes (beetje passen en meten). Plak de op ieder stokje een sterretje. Strooi er suiker en wat kaneel over.
10-15 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn en toveren maar...



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosbep
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top