1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Bonbons

Bonbons

Door: nathalie

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-09-1998

Ingrediënten 4 personen


Pistache pitten, gezoete slagroom, klopklop
dubbele espresso en tia maria
kant en klare bonbon cupjes


Verder heb je nodig


Keukenmachine en mixer
koffiezet apparaat en spuitzak met rondspuitmondje


Eigengemaakte bonbons van pistache pitten
espresso en tia maria

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-slagroom opkloppen met de klopklop
-pistachepitten malen in een keukenmachine

Bereidingswijze

Pitten en slagroom doorelkaar spatelen
espresso en tia maria toevoegen niet te zuinig met de tia zijn natuurlijk!
en met de spuitzak de cupjes vullen

Serveertip

Bewaar een paar hele pistache pitten en doe
die er bovenop als een soort garnering



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nathalie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top